Vad händer i backen i byn…

Kommer hem till en byggarbetsplats,..ja utomhus i alla fall. Vi ska få en friggebod på tomten. Bra med lite extra yta att hiva in allt ”bös” som nu ligger lite överallt i huset/garaget/tomten. Inomhus var det jättefint, hela familjen har städat idag när jag var på jobbet! Idag till Emmas stora förtjusning åt vi grillad fläskkarré i painriche med sallad och coleslaw till. Det är väldans gott. Under tiden som vi grillade planterade jag lite nya sommarblommor som jag köpte hos trädgårdsmästaren. Det blev en hängpelargon, hänglobelia, murgröna och en blomma vars namn jag redan glömt. Det där händer mig väldigt ofta, att jag glömmer vad blommorna heter. Hur som helst, ni ser den på bild, den är gul i mitten. Jag planterade även om hortensian, så nu kanske den kommer se lite piggare ut med större kruka.

Lite senare kom pappa förbi på sin motorcykel och slängde några ord med oss. Emma har klippt gräsmattan. Sotis fångade en råtta natten till igår,…en RÅTTA! (utomhus). Under kvällen har det även badats i poolen, inte jag för jag är förkyld (och det är kallt). Mannen har ju semester så det är high life här hemma just nu. Jag är mätt, nyduschad och trött. Måste knoppa nu, imorgon får vi besök! Vet ni vad blomman heter?

Sommarblomma

3 thoughts on “Vad händer i backen i byn…

 1. Kan det vara en rosenskära? :-)

  Jag har inte kommit mej för att byta ut mina penséer från tidigare i våras ännu. De är faktiskt fina än, så. Och jag litar inte riktigt på att sonen fixar blomsterskötseln när vi åker på semester framöver, så jag tror jag väntar med sommarblommor tills vi har avverkat vår ”långresa” iallafall. ;-)

  Ha en toppenfin midsommarhelg!!! :-)

 2. Nej:-) Men den var väldigt vacker. Skulle gissa att den heter något med…ros??

  Hoppas du får en fin midsommar nu!!

  Stor kram!

 3. Julros, kan den heta det?

  Du undrade vart koltunnan är inhandlad. Jag ska ta reda på det, i promise.

  Trevlig midsommar

Comments are closed.