Free Hugs och cyklar

Hittade den här bilden tagen med gamla Sonykameran, jag undrar om jag skulle kunna få till en liknande bild med nya kameran. Måste utforskas. Fast precis just den här bilden tog mannen faktiskt. Blev rätt bra.

Apropå cyklar,…t.ex enhjulingar, så finns det en kille vid namn Jesper med hemsidan ”Unicycling for love” som ska cykla igenom Europa på en sådan och dela ut gratis kramar. Längs resan ska de samla in pengar till stiftelsen Friends som motarbetar mobbning. Genom varje stad som de passerar arrangerar de en Free hugs-kampanj.

Han gör detta för att inspirera andra att tro på sina drömmar, sprida kärlek och värme. Vilket driv eller hur? Så vill ni ge och få en gratis kram är det bara att åka till Järntorget i Örebro den 2 augusti kl 12. Kolla in Free Hugs-videon i Umeå! På hans hemsida finns ett tidsschema om ni vill kolla upp er stad.

Have you hugged your kids today?

2 thoughts on “Free Hugs och cyklar

  1. cool bild och verkligen driven kille.
    Tänk om alla (inklusive jag själv) orkade göra så mycket bra för andra. Man blir impad!

Comments are closed.