En tripp till Askersund

Lördag! Regn sol regn sol solregn sol… men lördag ändå! Härligt och vi har varit till Askersund idag och strosat runt lite, gått in på lite loppisar och även fikat på Venus Choklad! De har fått ett nytt ställe nu, mycket mer lägligt och större. Det är så fint där inne och mycket choklad! Se bara på Hello Kitty-chokladen. Den var även väldigt god, med någon sorts rosa smet inuti. Glömde fråga vad det var för något. Enligt min pappa så var hjärtat ett muffins och även den väldigt god. Nu har vi landat hemma och undrar om det går att grilla idag eller inte. Rätt var det är så hänger ju regnet över oss. Men jag trotsar och har precis tänt grillen.

Hello Kitty-choklad
 Mumsigt muffinshjärta

...

One thought on “En tripp till Askersund

  1. Vad mysigt med ett cholkadfik!! :-)

    Här studerade vi väderkartan noga igårmorse, och bestämde oss för att Österlen kunde vara ett lämpligt resmål. Det såg inte ut att skulla regna så mycket där som här hemma iallafall. Så vi körde dit! :-) Och fick faktiskt bara några få regnstänk på oss, och faktiskt en del sol också.

Comments are closed.