Gigantisk syrenbuske

Det doftar underbart av syrenerna nu,…vår syrenbuske är gigantisk med massa syrener i. Vi har även köpt oss en liten dvärgsyrén,…höhö vad gillar ni den kontrasten. Inget foto på den än, ska visa när den blommar tänkte jag. Den är verkligen liten till skillnad mot den här andra busken/häcken. Det kanske kommer se knäppt ut, men nu får det bli så. Det blir nog aldrig en trädgårdsmästare av mig inte. Jag provar mig fram…

Syrener - Lilacs - Syringa
...


			

2 thoughts on “Gigantisk syrenbuske

  1. Våra syrener VAR gigantiska, men nu är de mer som dvärgar… <:-) Vi (eller maken – det var han som sågade, jag pekade mest) gallrade nämligen hårt i dem i vintras och skar bort alla gamla förvuxna (och även mossövervuxna) stammar/grenar. Men förhoppningsvis ska de vara stora och rikblommande igen redan nästa vår. :-) Och några blommor har det ju blivit, och de doftar underbart (särskilt om kvällarna) nu.

Comments are closed.