Det spirar

Det spirar i skog och rabatt. Efter att ha bränt alla flimmerhår på tungan efter kaffet (glömde mjölken) tog jag med mig kameran ut i skogen idag, man vet aldrig det kanske är sista gången nu när den är till salu. Funderade lite när jag var ute och smög bakom buskar och träd, på hur jag hanterar kameran egentligen. Jag använder alltid båda händerna för stabilitet och zoomning, vem gör inte det liksom?…jaja hur som helst. Jag använder både sökaren och live-view när jag fotar. Jag skruvar, vrider och trycker på knappar för att få inställningar som jag är ute efter, så som suddig bakgrund vilket är ett måste. Försöker hitta nya vinklar som jag inte provat på, och där hjälper live-view till rejält så man slipper kräla på alla fyra i skogen.

Funderade även på om jag kommer klara mig utan sökaren, och att det inte finns lika mycket att skruva och vrida på den nya kameran. Tack så hemskt mycket i alla fall för kommentarer senast, ni har hjälpt och gjort att jag tänker lugna mig lite och forska mer. Kameran är än så länge inte såld heller, verkar som jag får backa lite på priset ändå. Ett par stycken har hört av sig och vill endast ha objektivet, skulle ni sälja objektivet separat?

Men jag ska ut i affärerna och klämma och känna och provtrycka lite fler kameror, och som en snäll bloggare skrev ska jag invänta Ica-kuriren vecka 20. Vi får den tidningen till jobbet, perfa!

Är det förresten någon som tänkt på att jag ändrat min redigering med tiden? Tänkte på det själv nu när jag fixade till dessa. Jag gillar när det är lite mer djup och lite dramatiskt. Även fast det inte var fulväder ute ikväll när jag gav mig ut så tycker jag om känslan jag fick i fotona. Förr hade jag nog mer färg och mindre svärta i fotona. Klicka gärna för större!

...Knoppar...
 Knoppar slår ut i solnedgång

One thought on “Det spirar

  1. Du tar underbara foto. Fattar inte hur du lyckas? Det där med att få till suddig bakgrund har jag aldrig lyckats med. Vet inte om den funktionen finns på min kamera?? Skulle behöva gå en fotokurs hos dig!

    Har lagt till dig på instagram, så nu kan du nog hälsa på hos mig också:-)

    Kramar

Comments are closed.