Blomarrangemang

Sent inlägg nu men jag ville visa det fina blomarrangemanget jag fick av vårt besök vi hade i helgen. Svägerskan vet vad jag gillar.

I söndags, på självaste mors dag, fick jag två fina presenter av barnen som jag ska visa er någon dag. Men vill ni tjuvkika så gå till Instagrammet i menyn. Igår åkte jag och min pappa till trädgårdsmästaren och köpte lite sommarblommor. Tänkte köpa en fuchsia men de var slut allihopa! Fanns en stackare kvar i och för sig men inte den färgen jag ville ha. Priset var ju bra, 49 kr, så inte så konstigt då. Jag hoppas de får in fler snart. Det fick i alla fall bli blå hänglobelia, sötpotatis, snöflinga, jätteverbena i kruka, vet inte om det blev så himla snyggt dock. Men jag tror jätteverbenan kan bli cool när den vuxit till sig.

För övrigt så har jag idag haft en väldigt rolig dag i tjänsten. Vi möblerade ju om på kontoret för inte så länge sedan och lite pimp fattades. Så vi åkte iväg och hittade allt möjligt roligt att byta ut mot det gamla på både skrivbord och väggar. Kul att komma iväg lite så där och äta lunch ute. Vi lunchade på IKEA och jag åt gravad lax med hovmästarsås och grönsallad till, till efterrätt kaffe och prinsessbakelse! Slurp sa det bara!

Fint i krukan på altan

2 thoughts on “Blomarrangemang

  1. Tack Sandra, och välkommen hit. Kikar naturligtvis in till dig senare.

Comments are closed.