I köket

 

Igår åt vi till middag en fruktansvärt god ört- och limepasta med fläskytterfilé och baconlindad sparris, och jag hade ju bakat en cheese cake till efterrätt och den blev gudomligt god. Svårt det där dock när man ska ta fram den, vi tog fram den lite för tidigt så när jag tog bort sidorna på bakformen så började den snart att smälta. Vi tog en varsin bit och slängde sedan in den i frysen. Vi gjorde så mycket mat att det även räckte till middag idag med. Nu ska vi sjunka ner i soffan och spela lite bingo med barna.

Jordgubbar, kiwi, physalis
Ört- och limepasta under arbete

			

2 thoughts on “I köket

  1. Tack för din kommentar i min blogg :D

    Oj så gott det ser ut, antar att det var lika smarrigt som det ser ut :D

  2. Det börjar ju vattnas i munnen av att bara läsa det här inlägget – och tittar man på bilderna också så är det ”kört”. Jag måste ha nåt att äta GENAST, känner jag! :-D Men att hitta något lika gott i mitt kylskåp just nu går INTE… Behöver nog handla lite längre fram idag… <:-)

    Ha en fin Annandag Påsk!! :-)

Comments are closed.