Hur vårigt?

Idag var det en superskön dag, eller hur? Här har det varit varmt, och det är varmt fortfarande. Om min bil-temp stämmer så var det 22 grader när jag åkte hem från jobbet, och om min HTC stämmer så har vi ikväll 16 + ute! Jag tog min första promenad på evigheter idag. Kameran i högsta hugg, och inte behövde jag leta efter några vårblommor inte. De fanns ju där överallt, både blåsippor, vitsippor och snödroppar. Fåglar kvittrar, solen skiner och det är bara sååå härligt! Fotona är från promenaden, en trädstam fick jag visst med också. Jag märkte nyss att det har inte varit mycket fotograferande alls den senaste tiden. Lusten har inte riktigt funnits där. Dåligt med promenader med andra ord…och det måste det bli ändring på. Jag måste få upp flåset pronto!

Men jag är faktiskt rätt trött på min kamera också, den är så tung! Åh, vad jag önskar att jag hade en ny lättare systemkamera, gärna en sån som filmar också så slipper man ha både och. Dream on…

Hur som helst,..efter promenaden rensade jag i rabatterna på baksidan. Bort med allt visset! I rabatterna kikar snödroppar fram, lite krokus och tulpanbladen sticker upp ur jorden. Sotis springer ut och in och in och ut. Nyss stod han öga mot öga med grannkatten. En annan dag får jag ta framsidan, alla risiga lavendlar och annat behöver klippas ner.

Klicka gärna på fotona för bildspel!

 

2 thoughts on “Hur vårigt?

  1. Ja, det har ju varit en helt fantastisk ”värmebölja” på sistone. Fast rätt vad det är så slår det väl om och bli både kallt och snö igen!? Det är lite lätt att glömma att vi bara är i mars, när det är så här fint… <:-)

    Visst är det kul att gå på promenader tillsammans med kameran så här års. Den sista veckan har jag traskat runt grannens stora sportfiskeanläggning så gott som varje kväll, och med tanke på vad man kamera väger när det stora objektivet sitter på så motsvarar det nästan ett hantelpass på ett gym! ;-)

Comments are closed.