Snöra griller

 

Det blir en hel del skridskoåkning nu för tiden. Nästan så jag själv blev sugen att rota fram skridskorna. Har i och för sig bara kalla tråkminnen från min egen skoltid vinterhalvåret. Man skulle ut på längdskidor, skridskor och annat och jag frös alltid! Jag hade ju kläder men brrr jag gillade inte utedagarna i skolan på vintern.

Minns hur jag frös så in i norden om mina händer en dag på längdskidor att jag till slut vände, alla skolkamrater jag mötte trodde jag hade åkt runt hela elljusspåret redan. Men icke…jag värmde mig i klassrummet efter det och stirrade på min arga lärare, som inte var så glad att jag var tillbaka så fort, vi kallade honom Ulven.

Snöra skridskor, det är svårt! Gjorde ett tappert försök att snöra Williams skridskor i helgen,..shit vad hårt snörena sitter. Nu är jag rätt så trött på kylan, jag vill ha vååår. Men helgen som var så var det soligt och inte så kallt ute och då var det rätt mysigt vid isen.

3 thoughts on “Snöra griller

 1. Jag gillade att åka skridskor i skolan, men det fick vi göra i en ishall så det var ju inte så-å-å himla kallt. Men det där med längdskidåkning blev jag aldrig vän med… Hu! Dock var det inte kylan jag minns mest, utan hur fruktansvärt bakhalt det alltid var!? Skitjobbigt!!!

  Här har det precis börjat toksnöa, så jag undrar just hur det kommer att gå för de lag som ska spela träningsmatcher på konstgräsplanen på mitt jobb från klockan 12 och framåt…?

  Ha en toppenfin helg! :-)

 2. Längtar också till våren! Man behöver sol och värme nu, så man kan bli lite piggare.
  Önskar dig en fin helg! :-)

 3. Det var evigheter sen jag åkte skridskor. Jag är så dålig på det här med vintersporter. Mina barn äger varken skidor eller skridskor. Kan ju bero på att vi har så dåliga vintrar här i söder…men ändå. Det kan ju vara kul ibland:-)
  Här har det regnat idag!!

  Hoppas du har en skön helg!

  Kramar!

Comments are closed.