Pimpad bäddsoffa

Nu ska ni få se vad vi lyckats få till! Med att slå ihop tre kloka huvuden med antingen lite sykunskaper, eller ingen,…så har vi faktiskt sytt nytt tyg till den gräsliga bäddsoffan mannen ”fyndade” för ett tag sedan. Vi har väntat på att det svarta tyget skulle komma in på Ikea. Allt tyg är från Ikea, även det mönstrade som är Åsa Ekströms ”Charlotta”-tyg. Det känns riktigt bra att inte längre kunna se en endaste liten bit av det där kräkgula 80-talstyget soffan var i innan.

Kuddarna till soffan har jag sytt med pappas hjälp, det var inte helt lätt eftersom det var mönstrat. Men jag fick till det som jag ville. Dock saknas en dragkedja till dem så det får jag fixa till senare. Det svarta tyget på sittkuddarna gjorde jag även det med pappas hjälp…det ena, och det andra det gjorde mannen och pappa. Jag var inte med på det,…jag kan ju säga som så att min sittkudde blev mycket finare även om inte heller den är sydd efter konstens alla regler. Sittkuddarna fick dragkedja som vi återanvände från de ursprungliga tyget på kuddarna. Jag gillade inte syslöjd i skolan…vad gillade jag egentligen?..jo idrotten kanske, och bild.

Hur som helst så skyndade jag mig att fotografera soffan idag när jag kom hem från jobbet. Om ni bortser från alla skrynklor nu då…vad tycks?

Pimpad bäddsoffa

5 thoughts on “Pimpad bäddsoffa

  1. vad fint det blev! gillar verkligen det mönstrade tyget och att ni sparade en del av staden som kudde. Blir lite sugen på samma mönstrade tyg till bonusarnas rum som kuddar. Speciellt ena killen är inne på manga så det borde ju passa bra

Comments are closed.