…och jag har scrappat…

Till Emmas 10-årsdag scrappade jag ett födelsedagskort till henne,…yes jag scrappa! Det händer inte allt för ofta numera, men när jag väl sätter igång är det himla kul. Nöjd blev jag också. Måste visa er såklart. På fotot är Emma kanske 4-5 år, jag minns inte riktigt. Tänk, dubbelt så gammal nu. Hon växer, men äter som en mus. När jag ser på gamla foton så slår det mig att tiden går alldeles för fort. Idag är hon en mycket bestämd tjej som vet vad hon vill, både vad gäller kläder och mycket annat. Men det är väl som det ska vara då i princip, hon är ju en egen individ och ska vara trygg i sig själv. Den gamla innebandyoverallen, vilken jag nu ångrar att jag köpte i större storlek, bor hon fortfarande i. Jag hade för en gångs skull lyckats ganska så bra med kläderna hon fick i present…heja mamma! Idag sportar hon ingenting förutom lite pingis ibland. Hon har tänkt prova på bergsklättring och vi har kollat in lokalen.

Klicka gärna för större…

2 thoughts on “…och jag har scrappat…

  1. Snyggt. Själv är man urusel på att scrappa! Kommer ihåg jag gjorde det när jag var yngre men lagt det på hyllan nu när jag insett sån där estetisk verksamhet inte är min starka sida även om jag önskar det vore.

    Har en fråga att ställa dig. Kan du maila mig när du ser detta?

Comments are closed.