Flåset

Lite vintriga foton som jag tog i söndags. Händer inte allt för ofta nu för tiden…bättring bättring! Det var ju toppenväder så en kort promenad var på sin plats. Ja, kort…för hemma väntade lite fika med min pappa. Lite mer tårta och presenter för Emma. Det var evigheter sedan jag tog en promenad och flåset kom ikapp mig snabbt. Det är på tiden att gå bort flappet på kroppen, vi får peppa varandra. Camilla i husnr8 tänkte också svarva kroppen det här året. Bygga muskler. Jag tror jag hakar på. Ibland får nog kameran följa med ut, man vet ju aldrig vad man hittar i buskarna.

Frozen nature

Nature up close

One thought on “Flåset

  1. Japs… jag fortsätter svarva! Det nya är gympa i badrummet, under tiden barnen badar! Saves time.. o de tycker de är jätteroligt med min 80 tals gympa :)

Comments are closed.