Osynlig ett par dagar

Osynlig ett par dagar, jag vet…har inte varit på topp om man säger så. Antingen är det PMS eller så är jag bara allmänt trött. Kallt har det blivit också, dags för snön att komma nu typ…hrmpf! Känner djupa veck i pannan och får koncentrera mig för att få bort dem…sen är dem där igen. Varför…ja mycket huvudbry just nu. Jag är en tänkare, ältare, drömmare…

Ikväll har jag filat på en header i photoshop, till någon som jag gärna hjälper. Hennes önskemål är svart, cerice, babuschka, renhuvud, fjäril och ”mycket”. Mycket gillar jag, då får man mer fria händer att experimentera. Jag har kommit halvvägs, känner mig halvnöjd…men är inte klar än förstås. Babuschkan var inte helt lätt alltså, men jag ger mig inte i första taget.

Nu,..krama kudden!

3 thoughts on “Osynlig ett par dagar

  1. Oh vad flitig du är. Måste ta mig i kragen och lära mig mer om photo shop, om bara där var lite fler timmar på dygnet…
    Kram kram

Comments are closed.