Mina foto-appar till android

Jag fick en kommentar av annakk som undrar om jag har lite tips på fotoappar till android. Jag har endast gratisappar som jag använder nu och dem räcker bra för mig för tillfället. Har inte orienterat mig så bra inom området betal-appar så jag vet inte mycket om just dessa. Men de gratisversioner jag har är:

FxCamera har roliga effekter som polaroid, toy cam, fisheye, symmetric-cam, warhol-cam (delar upp bildern i 4)

Magic canvas är ett typ av bildbehandlingsprogram som jag inte förstår mig på än.

Photoshop Express är ett bildbehandlingsprogram såklart med fina färdiga effekter, men även vanliga inställningar som exposure, saturation, tint, contrast, brightness.

Color Touch är lite kul där man kan ändra i en svartvit bild och få fram en viss del i färg exempelvis.

Den vanliga kameran som finns i min android använder jag mycket också med dess färdiga effekter som t.ex kanel, hög kontrast, sepia, överexponerat, skymning, enkel ram (vilka man även kommer åt via galleriet i telefonen om bilden redan är tagen).

Ja, det var lite om dem jag har i min androida HTC. Det finns säker mängder med andra både gratis och betal. Jag tar också tacksamt emot tips på andra foto-appar till android om någon har.

One thought on “Mina foto-appar till android

Comments are closed.