Hunger

Ojoj, nu var det evigheter sedan jag greppade pennan för att teckna. Den här teckningen har legat på is ett bra tag, fått ligga till sig…och jag har tagit fram den om och om igen för att komma på om jag ska våga mig på att utveckla den, eller låta den vara som den är. Nu har jag bestämt mig, den får vara som den är, annars finns det risk att jag förstör den. Men jag vet att jag borde våga lite mer, hur ska jag annars kunna utvecklas…

Min referensbild till denna hittade jag hos denna otroligt fantasifulla kvinna Baileymiss deathwish” som givit mig sitt tillstånd att lägga ut fotot, tack! Hon har gjort många uppseendeväckande självporträtt, alldeles fantastiska och jag blir verkligen inspirerad av dessa.

Jag har funderat länge på att vara med på torsdagstema hos smäm för att komma igång med tecknandet mer kontinuerligt, i alla fall någon gång när jag får lite tid över till det. Det känns nu som att jag faktiskt ska ta tag i det och vara med på nästa torsdagstema. Jag avundas många många som är med där och tecknar alldeles fantastiskt, och på senaste temat som var ”hundar” fick man även visa sin referensbild och det är KUL!

Torsdagen som kommer är det temat ”cravings” som gäller…och hur ska jag klara det här. Vad av alla cravings ska jag få ner på ett papper. Det återstår att se. Det kliar lite i fingrarna faktiskt. Glöm inte klicka för bildspel!

 

2 thoughts on “Hunger

  1. Klart ut du ska ta dig tid att teckna! Så duktig som du är. Bilden är jättefin och jag tycker inte heller du ska göra mer av den. Den är så talande som den är!!

    Kramar!

Comments are closed.