Lite så här dan före dopparedan

Självaste dan före ska jag släppa in katten som kommer in blöt,..blöt! Tittar ut och ser att i stort sett all den lilla snö vi fått har töat bort, så jääkla trist faktiskt. Ute är det 9 plus, plus! Idag har vi varit ute och farit på vägarna med alla andra som också vill, eller måste, göra allt i sista minuten. Vi hade lite fix med bilen vi behövde göra och sedan blev det till att handla de sista julklapparna. Lite småprylar för att fylla ut högen lite, för det är ju faktiskt roligt med många julklappar.

Lite senare på eftermiddagen har mannen rullat 100 köttbullar som åkte in i ugnen, efter skinkan som också har griljerats. Vi sitter framför tv:n nu med morfar på besök och spelar bingo på uppesittarkvällen. Det är ett herrans liv här, man kan tro att vi har 10 ungar i soffan, men näpp det är bara 2 här…ja okej då, 3 med mannen. Snacka om ljudnivå, det spelar ingen roll hur högt vi har tv:n så överröstas den. Jag smet iväg till datorn en stund och när jag tittar ut genom fönstret får jag se en bedårande fin julgran inne hos grannen, så stooor och den lyser så vackert! Men åååå avis! Och så tittar man på vår gran…ja den är charmig ändå.

One thought on “Lite så här dan före dopparedan

Comments are closed.