Glad Lucia!

Kikar in och vill önska alla en glad Lucia! Den här bilden blev lite suddig, men den är fin ändå tycker jag. Det var pepparkaksgubbe som gällde för Emma när det var luciafirande på dagis förr. Nu för tiden behöver vi inte åka till skolan på Lucia. Jag trodde det först eftersom det är 6:orna som lussar i skolan. Men i år fick dem välja om de ville vara med eller inte och William ville inte.

Ikväll har jag skrivit julkort. Beställde från Postfoto. Det ramlar även in lite julklappar på Posten och i vår brevlåda titt som tätt. Skönt att pusselbitarna börjar falla på plats. Men det är ett mysterium kvar. Var är våra nötknäckare? Dem är spårlöst borta!..och jag är såå sugen på nötter nu ju.

One thought on “Glad Lucia!

  1. Helt underbart porträtt – synd att det inte blev skarpt, men hur söt hon är där under hatten ser man ju ändå! :-)

Comments are closed.