Gamla lussebullar

I kylen ligger två tärningar med jäst och tanken är att de ska jäsa sig till lussekatter i helgen. Som många av er säkert redan vet så är det rätt så ont om tid på helgerna för vår del. Så även denna. På lördag har William innebandymatch och på söndag ska jag jobba förmiddag. Dock är innebandymatchen på kvällstid denna gång och jag funderar på att stanna hemma den här gången.

Det är även så att vi ska skjutsa två av Williams innebandykompisar dit också så jag tror dem klarar sig utan mig i bilen. Mannen får således åka själv även fast jag hemskt gärna vill följa med. Jag får lite ågren för jag vill så gärna vara överallt, men ibland måste jag lägga band på mig.

Så jag tänkte alltså klämma in lussekattbakeriet på lördag förmiddag. Lördag eftermiddag får bli myspys och bara ta det lugnt. Fixa och dona lite hemma. Men man vet aldrig hur allt slutar.

Dem här gamla bullarna däremot är från förra julen.

Klicka för bildspel.

2 thoughts on “Gamla lussebullar

  1. åh så gott! borde verkligen ta tag i lite julbakande här. enda jag gjort är ett pepparkakshus (färdig mall som dessutom var trasig :() men barnen blev ju nöjda iallafall

  2. Hoppas det gick bra med baket – kanske t o m så bra att du trots allt HAR tid att hänga med på innebandyn!? :-)

Comments are closed.