Polly Dregen och Ph

Har ni inte smakat Polly Rocks så måste ni det, den är grymt god! Den tog slut i ett nafs…-var är alla lakrits, säger mannen och ”Så mycket bättre” har knappt börjat. Stort + för påsen pimped by Dregen, det hade t.o.m inte gjort något om de inte var goda för påsen är ju så cool. Lena pH…oj förlåt Ph menar jag… är ju grymt snygg i håret också, och bra bra bra!…hela hon. Så fort jag hör låten ”Det gör ont” hamnar jag ett x antal år tillbaka i tiden till min gamla arbetsplats på Södersjukhuset då jag och mina rara kollegor skulle uppträda på klinikfesten. Vi hade svängt ihop ett nummer och gjort om texten till ”Det går fort” och sjöng om vårt yrke som snabbskrivande läkarsekreterare. Det var skitkul!

One thought on “Polly Dregen och Ph

  1. Älskar oxå lena. Sjöng dansa i neon på väg t bussen imorse. Jo då.. noterade oxå hennes hår. Skitsnyggt.. dock def. Extensions. Hade helt klart kunnat hänga m henne, min typ av persona. Bjuder på sig själv, inte fin i kanten o PYSSLIG :-)

Comments are closed.