D i s c o b o w l i n g

Ikväll har vi discobowlat med barnen. William äger fett som ungdomarna säger idag, och vann. Emma var riktigt bra ikväll också och ledde stort över mig ett bra tag. Jag hade ingen bra bowlingkväll den här gången och bräckte inte mitt eget lilla rekord (3 strikes),…lååångt ifrån om jag ska vara ärlig och den enda striken jag fick till ikväll var preciiis när den rosa käglan stod längst fram. Då skulle jag ha hojtat till personalen att ”nu är jag minsann på väg att strika, titta nu när jag vinner min 50-lapp”…hrmpf! Jag tänkte att med min otur så är det ingen idé så jag sket i det…så vad gör jag? STRIKE!…ingen personal ”såg” ju. Äsch, struntsamma…hade jag sagt till så hade jag blivit nervös i brallan och INTE strikat så det så. Nu fick jag ju i.a.f min poäng.

Det blir alltid lite rörigt när vi i vår lilla familj på bara 4 pers ska hitta på något och när ljudnivån är hög blir det ännu värre med en man som inte hör så bra. Fast den här gången var det jag som inte hörde så bra så bowlingstaketet åkteee upp och det åkteee ner,..och upp och ner…och sen upp igen. Jaja, det bjuder vi på. Bjuder även på ett litet photoshoppat collage med bilder tagna av barnen själva.

2 thoughts on “D i s c o b o w l i n g

  1. Ooooh, vilken cool PhotoShoping… Supercool. Kul m foton som Barnen oxå tatt… Vi var på bio m kids o igår var jag på badet m dem. Blir så lycklig av att aktivera dem på helgerna. Ser kompisarnas större barn som blivit så stora så de inte umgås mer… Ångest.

    1. Tack Camilla! Den var rolig att göra, jag älskar att photoshoppa med penslar och allt.
      Ja, man får passa på att aktivera och hitta på saker med barnen så länge de faktiskt vill vara med ;)

Comments are closed.