Getens ögon

Jag sitter och går igenom foton från året som gått. Har redan gjort det förut flera gånger men varje gång så tänker jag -varför har jag sparat den här?..så en hel del ryker även denna gång. Hittade den här geten som jag inte visat. Jag har lite svårt för getögon faktiskt…jag tycker dem är lite creepy. Getter är lite fulsöta sådär.

2 thoughts on “Getens ögon

 1. Fin bild ju även om det är på en get… Ha ha!
  Jag tycker getter är söta men att de luktar så illa enligt mig gör att jag inte vill vara nära dem.

  Helen.HUSnrNIO

 2. Ha-Ha!

  Det är väl därför som det heter att man ”får sej ett getöga”, kanske!? :-D (Fast vad betyder egentligen det?? Är det typ en lömsk blick, eller? Får nog Googla på det! Hm…)

  Ja, det där med att spara alldeles för många foton är du verkligen inte ensam om att göra… <:-) Föröker rensa hårt redan första gången jag tittar igenom mina nytagna, men det blir ändå en hel del kassa som slinker igenom. Ibland inbillar jag mej att det blir så för att jag inte fotar i RAW, och bildfilerna därmed inte är så speciellt stora. "De får plats", lixom… Men tillräckligt många så blir det minsann Gb:n av dem också! :-I

  Ha en fin dag du också! :-)

Comments are closed.