Vi firar

Hipp hipp för mannen som fyller idag. Nu börjas det för oss med firandet. Idag mannen, jag om ett par dagar och sedan William om två veckor. Jo, vi har ju redan gett William en present i förskott för det passade så bra just nu. Egentligen kan man väl säga att vi firar ihop, men att när dagen D kommer så får man känna sig lite extra speciell ändå förstås.

Vi for iväg till köpcentrumet igår och tog en fika där med William. Han fick då ett kuvert med en rejäl slant i att handla för. Han behövde nämligen mycket just nu så det kunde inte vänta i två veckor. Han fick även klippa sig men det stod vi för, även det behövdes typ NU. Han hittade skor, jacka, fleece, hörlurar och gamepad. Lite flyt hade han också för han fick en 10:a av kunden framför honom i kassan när han skulle betala. Samt att han fick rabatt på gamepaden eftersom det var hans ”födelsedag” ju…oups. Och så fick han ju lite övning i att lära sig pengars värde och att man inte behöver köpa det första bästa dyraste…

Jag passade även på att handla en present till mannen i smyg, och den fick han idag i form av ett spel till PS3. Apropå spel så försökte William handla ett spel med 18-årsgräns när vi inte var med. Jag fick ett samtal på mobilen att han var i butiken och ville handla. Jag gick dit och fick se på spelet som heter Grand Theft Auto (GTA) eller översatt ”grov fordonsstöld”, kände genast igen spelet som jag hört om och det får han INTE spela. Så jag sa till expediten att det var bra att han ringde mig,..trumpen William gick därifrån men det gick över.

Även jag fick lite shoppat. Det blev en vinterjacka från Stadium. Linne och scarf från Gina Tricot.

Igår kväll var vi iväg och bowlade med ett par vänner och åt ute. Morfar var med barnen. Jag har grym träningsvärk idag efter bowlingen, men det var kul och slog mitt personliga rekord och gjorde 3 strikes…hey hey inte illa för att vara mig.

4 thoughts on “Vi firar

 1. Gratulerar till mannen din. :)

  Sv: Ja det gav till och med mig rysningar, brukara ldrig vara skraj för sådana saker men nu blev jag det. :P

  Nej bilden är tagen vid annat tillfälle, och lite tillfixad. Ville dock förstärka inlägget med en bild. ^^

 2. Oj då!
  Det var mkt bra att expediten ringde och inte bara tänkte på att tjäna pengar.
  KUl med shopping=)

  Trevlig måndagvkäll och grattis till mannen.
  Helen.HUSnrNIO

 3. Gratta maken i efterskott!

  (Idag får du en överraskning i brevlådan, tror jag. Hade ingen tanke på att du fyller om snart, men passar ju bra nu! Mitt minne är verkligen inte långt just nu) :o)

  1. Tack Annika! Jag fick brevet idag och det var jättekul att läsa ett brev skrivet in old style.

Comments are closed.