Buhu – vågar ni titta?

 

Är det inte idag självaste halloween är i USA? I Sverige dock ska det vara så himla struligt men om jag förstått det rätt så är det vanligtvis på aftonen före Alla helgons dag som är första lördagen i november. Vår familj har i och för sig aldrig firat det direkt, barnen är totalt ointresserade då de inte gillar att klä ut sig eller möta utklädda personer.

Vi var på Toys´r Us i helgen. Emma provade en scream-mask och sen var vi klara med den avdelningen. Pumpa har jag heller aldrig gjort någon, skulle vara kul att göra det någon gång, och det är ju inte för sent än heller om det nu är första lördagen i november som gäller. Och pumpa hör väl hösten till egentligen så jag ska nog köpa en tror jag.

One thought on “Buhu – vågar ni titta?

 1. Är inte heller mycket för det här med Halloween. Tyvärr är mina barn det:-) De klär ut sig och knackar dörr….:-) Tror de fick ihop lite godis faktiskt:-)
  Själv längtar jag till jul!

  Hoppas du haft en fin dag!

  Så kul att du vill följa mig på Bloglovin! Hedrande:-)
  Jag följer dig med!

  Kramar

Comments are closed.