Tomater på fat & innebandyfart

Mooorning!

På fotot ett fat med små tomater hemma hos en vän. Klicka för större! Hos mig har chilin och paprikan fått lus!! Äckligt! Jag har sprayat såpa men det verkar snarare ha förökat de små j-vlarna. Förresten, ska man späda ut såpan eller blanda med vatten innan?

Det sägs att det är ”molnigt då och då” idag, ja min android säger det. När jag tittar ut så ser det ut som att solen är framme nu. Jag hoppas molnen blir små idag. En promenad senare skulle vara skönt. Jag var ute igår kväll en sväng, härligt! Ska visa lite höstbilder sen.

Idag är det innebandymatch som gäller, och det kommer nog se ut så varje helg en tid, om den inte läggs mitt i veckan nån gång ibland. Mitt uppdrag är ju att ta bilder till lagsidan. Erbjöd mig själv och det fick jag ju, kul! Förra gången var jag inte på topp dock, men ett par bilder blev väl bra. Ska anstränga mig mer idag. Det gäller ju att hitta situationer som jag inte fotat förut också. Inte helt lätt i denna snabba sport.