Fredag freda freeedaaaa

Höstvädd - Miss Willmott

Gokväll! God fredags kväll. Fredag freda freeedaaaaa! Här hemma kopplar vi av framför datorn/dataspel/tv-spel hela högen + två kompisar till William. De lanar ikväll, heter det, LANA eller nåt. De har alla en varsin dator och spelar ihop. De lär vara vakna ett par timmar. Jag ska titta på Idol med Emma, äta lite chips och bara mysa. Har tänt lite ljus, till och med ett vaniljdoftande ljus inne på gästtoaletten för, såklart, gästernas skull. Det blir inte så sent för mig ikväll för jag ska jobba lite extra imorgon.

En liten fundering som jag har så här på kvällskvisten är,…vart har alla mina läsare tagit vägen?…Har alla gått och gömt sig inför hösten, men då borde det ju vara tvärtom fler av er. Eller vad har ni för er. Jag försöker själv hänga med i bloggarna jag följer, men jag vet ju att ibland tryter orken (tryter?…oj nu blev jag äldre igen)…Varför hoppar det ord ur min mun som jag vanligtvis inte använder. Är jag visare nu? Mer klok? Hur som helst, jag hoppas ni kommer tillbaka och bara tagit en paus från internettet.

Vet ni, att igår fick jag tokfnatt. Har ni inte sett Parlamentet så gör det! Fast jag kan förstå att det kanske inte går hem hos alla. men igår, torsdag, var det riktigt kul. Det beror ju på vilka som är med från gång till gång. Petra Mede gillar jag, Henrik Hjelt, Soran Ismail och ett par stycken till. Men igår i alla fall, i slutet på alla program visar de från övervakningskameror i riksdagen där de har lagt till roliga pratbubblor. Den här gången var det hysteriskt roligt, tycker jag då, och om ni klickar på länken ovan och flyttar fram till precis i slutet så får ni se.

2 thoughts on “Fredag freda freeedaaaa

  1. Här är jag =) en av dina läsare. Veckorna bara rullar på så det blir lite längre mellan besöken ibland men jag återkommer alltid.
    Trevlig helg!

  2. Hej-Hej!

    Soliga höstdagar försöker folk nog vara ute så mycket som möjligt, misstänker jag. Det kommer snart andra tider (ry-y-ys…) då man inte kan göra mycket annat på fritiden än uggla vid datorn ju… <:-)

    Här blev det inte tv alls igårkväll, utan en massa älgkött som skulle ner i frysen. Maken har ju varit med och jagat i början av veckan, och det gick bra. :-)

    Hoppas arbetspasset går som en dans och att du sedan får en jätteskön helg!

Comments are closed.