Svealandsfräsen

Okej nu ska vi se om jag kan få fram några crossfoton åt er. Det tog en stund att redigera igår kväll. Samtidigt passade jag på att beställa från postfoto som hade 50 bilder gratis till och med igår. Så det var bara att sätta fart innan klockan slog 00.00 och jag hann precis. Jag tycker fotona blev bra, har ju valt ut de bästa förstås, och det ska bli kul att se om fotona blir lika bra på papper som i datorn efter redigering.

Här är ett urval av Svealandsfräsen med fokus på Williams kompis förstås. Visar bilderna i halvstort format, men det går att klicka ännu större för bildspel om man hellre vill det, vilket jag gärna uppmuntrar till. Enjoy!

KTM 85cc
 Mot start
 Start - Billy 98
 Brrrvrrrrooooom!
 Billy svart-orange
 Svealandsfräsen
 In the air
 Speed
 Jump
 Billy
 Monster
 William
 

10 thoughts on “Svealandsfräsen

 1. Grymt fina bilder!
  Så läckert fångat. Nästan så man blir sugen på att närvara vid sådant sportarr..=) (men bara nästan kanske ska tilläggas).
  Vad är det för textstämpel du sat dit?
  Snyggt!

 2. De blev jättebra!! Mycket fart och fläkt, och flera lite annorlunda fotovinklar + fint redigerat också, förstås.

  Postfoto har jag aldrig testat, men när Fujifilm har kampanj typ ”100 gratis foton – betala bara 29 kr för frakten”. Då passar jag på att beställa! :-D

 3. Tack alla vad glad jag blir!!

  HUSnrNIO – Det är en pensel/brush jag lagt dit för att skydda mina foton lite.

Comments are closed.