Le Emma

Tänk vad fort det går idag att få foton framkallade, och inte alls i samma prisklass som för ett tiotal år sedan när enbart en 24-rulle kostade flera hundralappar att framkalla. Fick fotona idag, 127 st för 116 kr. Inte illa. Bra kvalité och nöjd är jag. Dock gjorde jag misstaget att framkalla i olika upplösningar så fotona är olika stora. Men det gör inte så mycket, gjort är gjort.

En av fotona jag framkallade var detta porträtt på Emma som jag är mycket nöjd med. Det här är Emma vårt charmtroll som nu har otaliga tandläkarbesök framför sig med invänjning inför tanddragning, och sedermera (oj, jag pratar läkarspråk) tandställning.

Med Emmas vanliga otur så kommer hennes raka framtand med fraktur att dras för den kommer inte att göra någon nytta i framtiden. Den tanden fick en fraktur efter fall från kickbike. Så sorgligt men sant. Det kommer att bli en jobbig tid nu under hösten och tills gluggen som blir i överkäken försvinner. Imorgon blir det besök på specialisttandvården.

4 thoughts on “Le Emma

 1. Ja, det går ju snabbare än blixten (nästan!!) att både beställa och få hem papperskopior. Mina från Fujifilm har också redan kommit – 143 st för 61 spänn. Fynd-pris, typ!!! :-D

  Problemet är väl att man har beskurit fotona så de har olika längd och form, så numera är det svårt (för att inte säga omöjligt…) att passa in sin fotobunt i ett vanligt tandardfotoalbum med plastfickor… Å andra sidan har jag aldrig tid (eller lust???) att fixa med album, så mina foton får ligga kvar i kuverten de levererades i. Att ha papperskopior känns mest som en säkerhetsåtgärd, så man har nånting kvar när datorn kraschar. För det är ju på den man tittar på fotona, plus har dem ordentligt sorterade osv. Iallafall är det så för mej. Ett tag var jag inne på att börja med scrapbooking, men efter några försök kändes det helt enkelt inte som min grej…

  Trevlig helg!!

 2. Hej!

  Jag har kollat in din blogg nu ett tag faktiskt. Och nu tänkte jag faktiskt ta och lämna en kommentar. Det är lite kul att det finns fler folk som brukar skriva om LKG!

  kolla gärna in i min blogg om du har lust! ;)

  ha det så bra!

  1. Hej Maria! Vad roligt att du lämnar en kommentar hos oss, för då hittar ju vi till dig. Kommer absolut kika in hos dig :)

Comments are closed.