Beroendeframkallande HTC

Nu för tiden har jag en egen android och behöver inte låna mannens när jag känner för att blogga on the road. Jag har en HTC Wildfire S som vi fick med ett bra erbjudande via Telenor. Jag hade gärna valt en helt själv i butik, men erbjudandet var för bra för att tacka nej till. Jag har den lila men vill gärna ha vit istället och ett snygg väska till vore inte så dumt. Får googla lite på det.

Om jag ska jämföra med mannens HTC Legend så saknar jag en avtryckare för kameran på Wildfire S, skulle verkligen ha behövt den. Den är även aningen liten, skärmstorleken är dock 3,2″ och tar alltså upp en stor del av telefonens rymd. Jag har lite svårt att veta hur jag ska greppa den ibland när jag t.ex skriver eller fotar. Men jag ska låta tiden gå lite och se om jag vänjer mig, annars kanske jag byter med mannen.

Det är i alla fall väldigt beroendeframkallande och jag kan inte sluta knappa på den. Im in löv!

HTC.COM

3 thoughts on “Beroendeframkallande HTC

  1. Håller med! Jag har en Iphone som jag är beroende av:-) Ungefär samma sak skulle jag tro. Skulle inte klara mig utan:-)

    Kramar

  2. Jag ska byta telefon men vet inte vad jag ska välja. Gillar inte iphone då dom är så bökiga att skriva på när man har långa naglar. Hur är skärmen på HTC? är den också värmekänslig eller kan man ”knappa” med naglarna?

  3. Ewa – Jag provade på HTC:n nu men då mina naglar är superkorta så provade jag med ovansidan på nageln, duttade bara lite och det gick riktigt bra så det borde ju gå.

Comments are closed.