Moving on

Fjäril på vitlysing

Idag är den stora dagen för min pappa. Han har flyttat från Sthlm till våra trakter här i Örebro på äldre dar. Jättekul för oss, mindre kul för syrran. Men det ska nog gå bra tror jag. Idag har vi hjälpt honom flytta in alla möbler. Det är ett fint kedjehus i trä och han har redan planer på vad som behöver fixas med. Han är trött på att sitta i lägenheten och glo, han ville ha hus med garage som nu där han kan mecka med mopparna och motorcykeln.

Vädret den här veckan har ju varit toppen än så länge, jag hoppas att det håller i sig för på lördag ska jag på den stora antikmarknaden i Askersund! Pappa ska med också. Mannen och barnen ska titta på cross, men kanske dyker upp senare. På söndag får vi främmande av en gammal vän, ung vän..menar jag…hehe medelålders som jag.

Förresten, det här fotot är jag grymt nöjd med. Jag gjorde den svartvit för jag tyckte det passade bra. Blomman är en vitlysing, riktigt fina! Ska ni köpa dessa perenner så tänk på att de sprider sig lätt.

6 thoughts on “Moving on

  1. Hm, här kommer en hälsning från en ”gammal vän”… :o) Ibland känner jag mig väldigt gammal, speciellt efter en vaknatt och lek med en superenergisk 2-åring. Men för det mesta känner jag mig som en tonåring… Vi ses på söndag! kramar

    1. Ja det ska bli riktigt kul, ni är välkomna! Vi kan höras på telefon imorgon.

Comments are closed.