Looking to the future

Det var ett tag sedan jag bytte header. Tyckte det var på tiden och fick till den här. Katten fick vara med på ett hörn också, han är ju trots allt en del utav bloggen…och det är ju garanterat barnen med förstås och det får barnet med ballongen symbolisera den här gången.

Oftast när jag ska påbörja en ny header så har jag inte direkt någon vision av hur det ska komma att se ut. Det såg ut att gå åt pipsvängen men så börjde jag med typsnittet istället för penslarna, och sedan föll allt bara på plats.

Ni missar väl inte min frågestund i inlägget nedan?! En dag kvar på ett ungefär…tills jag säger STOPP med andra ord. Jag har fått in ett par frågor men visst borde det väl ramla in nååågra fler ändå…inte sant?

Nu kryper jag ner med en bok. Ha det gott alla som kikar in här!

2 thoughts on “Looking to the future

  1. Jättefin header….du har verkligen en egen och unik stil på din blogg/dina bilder och det gillar jag skarpt! Kram

Comments are closed.