Loppis och vedhög

Go´kväll, hur har ni det då? Regnar det på er eller skiner solen? Här har det gjort både och idag och när jag och pappa var iväg på loppis var det uppehåll skönt nog. Loppiset var inte så mycket att ha om jag ska vara ärlig men jag fyndade en hissgardin i linne för 100 kr (nypris 250). Efter att jag svor vid strykbrädan om att det var stört omöjligt att få den fin, så har den nu till slut kommit upp i sovrumsfönstret.

 

 

 

I fönstret står paprikor och ser ni veden utanför?…ja det ser värre ut än vad det är. Vi kan se ut …till viss del, och vi kan öppna fönstret. Förut var all ved i lekstugan, som inte används av barnen, och då fick vi skotta febrilt och gå i snön med skottkärran för att hämta veden. Det återstår med tiden att se om det här var en bra plats eller inte, det blir närmare att hämta in veden om inte annat…mö-hö hö

Den första bilden går till en affär som heter ”Home no. 1” och där fanns det ju en massa fint och den ligger på riksväg 50 mot Askersund. Blev genast fäst vid de olika knopparna och en klädbetjänt men köpte inget där idag, för jag kunde inte bestämma mig.

One thought on “Loppis och vedhög

  1. I helgen fyndade även jag på loppis – det var nämligen halva priset på allt i en av traktens secondhand-butiker. Kom hem med allt möjligt… Bland annat en kul grej till husvagen: En miniugn som man sätter över gasolplattan (ser ut som en rund sockerkaksform med hål i + med lock). En ny sån kostar nog 3-400 spänn, jag gav en tjuga. :-) Återstår förstås att se om den nånsin blir använd… Det är väl ofta problemet med mina loppisfynd, att de bara blir liggandes… Och då är de väl krasst sett inga fynd…? <:-)

    Veden värmer många gånger, säger man ju – men det är inget vidare kul sätt att bli varm på att klyva, kapa och stapla… Men, men! Desto roligare att sitta framför brasan och mysa till vintern! :-D

Comments are closed.