Gipshanden

Emmas gipshand

Igår kom Emma hem och berättade att hon hade svimmat på fritids..? va? Har du svimmat sa jag superförvånad att jag inte hört något om det. Hon berättade om gipshanden hon gjort, precis som storebror gjorde i våras (Williams gipshand). Idag var jag ju tvungen att fråga fritids hur det hela gick till och vad som hände, svimmade hon verkligen?… Nejdå, hon blev rätt så tagen och skärrad kan man väl säga. Det var som så att hon tagit alldeles för lite vaselin under gipset, och därför gick det inte så lätt att få bort gipshanden. De drog och drog och hon blev lite skinnflådd. Hon gick mot kranen och skulle tvätta händerna som hon sa, och då vek sig knäna och hon blev lite kallsvettig antar jag. Lilla gumsan. Men idag fick hon hem den fina gipshanden och visade stolt upp den, men sa -jag ska inte göra fler gipshänder.