Regndroppar

Så kom det där eviga regnandet som aldrig vill försvinna känns det som. Jag har inget emot att det regnar, det behövs ju men måste det regna vareviga dag?…det kan väl regna på natten dessutom. Jaja, inget att göra åt. Bjuder på vattendroppar efter gårdagens regnskur. Minns inte namnet på det här gräset som finns i min rabatt, men det är nog inte den japanska sorten för jag har två olika.

4 thoughts on “Regndroppar

  1. Riktigt vackert foto ^_^

    sv: Hehe, ja att skvätta bläck är roligt i alla åldrar!
    Hur jag får det att rinna: Jag tar extra mycket bläck på penseln helt enkelt :) Inget vatten alltså, bara bläck, och så håller jag pappret lodrätt. Ibland blåser jag på bläckstänken, för att det ska rinna mera. Vet att en del använder hårfön, det har jag bara provat en gång (tyckte det var för klumpigt)
    Vissa gånger tar jag med vatten också, det beror ju på hur mörka/ljusa bläckränder man vill ha.

  2. Det började regnigt här igår, men sen blev vädret bara bättre och bättre med sol och värme. :-) Får se om det kan bli en repris av det idag, för just nu är det rätt mulet ute…

    Ha det fint!! :-)

Comments are closed.