Inspirerad av grunge

Jag har letat efter inspiration,..mm-m fick göra det eftersom min senaste målning ligger sönderriven i papperskorgen. Jag gjorde en till idag nämligen. Den blev bara helt fel helt enkelt och det gick inte att rädda så jag rev sönder den. Nä, nu ljög jag,…först målade jag massa konstiga saker på den, stänkte alldeles för mycket färg över hela och gjorde den ännu fulare än vad den var – och sen rev jag sönder den.

Jag kände innan jag började måla att jag inte riktigt hade inspirationen så jag försökte måla av en teckning jag själv tecknat med blyerts. Ja, det blev bara blaj som sagt. Så nu har jag googlat efter lite inspiration. Mörkt, smutsigt och grunge. Dessa bilder är alla från samma ställe men jag vet inte vem som fotograferat från början. Det som inspirerar mig här är färgerna, formerna och det skitiga mörka.

webdesignerdepot.com

webdesignerdepot.com
webdesignerdepot.com