På besök i Delsbo

Nu börjar jag bli klar med fotona från Höga Kusten. Nämnde jag att vi hälsade på min mamma när vi åkte hem. Hon bor i Delsbo och hade fixat goda räkmackor och tårta till efterrätt. Vi kom dit, med Sotis, vrålhungriga. Vi åt och Sotis åt också,…eller ja först undrade han vart han hamnat någonstans och jamade lite här och där, men lugnade sig och lade sig för att vila efter maten. Mamma har fåglar hemma men dessa fick stå instängda i hennes sovrum under tiden, annars hade Sotis tagit dem direkt.

 

 

Vi fick syn på alla hennes gamla vinylskivor och började spela lite, det tyckte barnen var kul att se…jag tror nog det var första gången dem testade det. En skiva med Wanda Jackson åkte fram till exempel. Jag det blev inte många timmar där, vi hade ju fortfarande en lång resa hemåt.

One thought on “På besök i Delsbo

  1. Trevligt med ett stopp i Delsbo…där har jag tillbringat några somrar för en så där 15-20 år sedan =)

Comments are closed.