Fiskelycka

Nere vid älven brukar vi alltid fiska, antingen från bryggan eller båten. Här visar William upp dagens fångst …ja vilken dag det nu var. Han är riktigt bra på att rensa fisken också, se så fint det blev.

Stolt son har rensat aborrar
 Rensning pågår
 Aborre
Sotis mumsar fisk

One thought on “Fiskelycka

  1. Inte så stora kanske, men naggande goda av kattens friska aptit att döma! :-) Inte dåligt att han rensade dem själv!!

    Mina barn fiskar en del del också. Sonen var iväg en sväng i morse, men hade inte nån större fiskelycka. Dottern och hennes kille var ute med en turist-fiskebåt igår (som utgick från Helsingborg) och hon var lite mallig sen eftersom hon hade fått en torsk! :-D

    Svar på fråga: Jag har aldrig lämnat in nåt kamerahus för rengöring, så jag har inte en aning vad det kostar.

    Ha en fin kväll! :-)

Comments are closed.