Off the road

Hemma igen. Ja vi kom hem sent igår kväll redan. Fick ett ryck och åkte tidigare än vad vi tänkt för vädret skulle ändå bli dåligt och så får jag en dag extra hemma innan jag börjar jobba. Tänk att snart fyra veckors semester har gått. Men jag känner att jag haft det och välbehövligt har det varit, och roligt med lite äventyr. Det har inte gått så där fasligt fort som det kan kännas ibland. Mannen har en vecka till så nu får han och barnen hitta på något tillsammans,..eller bara vara för det är inget fel i det heller. Semester betyder ju vila också för all del, det behöver inte alltid hända något.

 

Jag behöver redigera lite foton i vanlig ordning, har en massa fina att visa er. Men nu eftersom det ändå är så regnigt så bjuder jag på en svartvit bild tagen på våra jätteprästkragar efter regn.