Mörkt och mulet

Nu börjar jag bli trött på det här trista vädret som tydligen ska fortsätta hela veckan. Förhoppningsvis ser det ljusare ut dit vi ska resa. Igår var det lika mulet som idag och på kvällen tog jag en promenad, provade jogga lite…skulle inte ha gjort det för det stör mig när det dallrar så hemskt på vissa ställen. Äsch, skönt var det efteråt i alla fall. Jag får jogga lite då och då annars får jag andnöd.

www.sparzanza.com

Sparzanza, vad är det för ett bandnamn egentligen?..hur som helst är dem riktigt bra! Lyssna och känn er lite mörka idag :) Amaranthe är också bra, lyssna här på en skön låt med en mycket bättre video än första gruppen Sparzanza fick till. Fast kanske lite barnförbjuden. Skitbra musik när man städar förresten, …som jag gjort för snart får vi besök av en vän jag inte sett på länge, och det blir kaffe och kaka.

http://www.myspace.com/amaranthemetal