En strand vid Skuleberget

Spring i iskallt vatten

I området runt Skuleberget finns en fin strand som heter Veåsands havsbad. En gång i tiden har jag klättrat upp för Skuleberget, bara en liten parentes. Vår första dag här uppe var det toppenväder, lite blåsigt men skönt ändå. Vi åkte till den där stranden med syrran och hennes kille. Vattnet var isande kallt så det blev bara ett snabbt dopp för mig. Mannen och William höll sig lite längre och spelade boll i vattnet ett tag.

Veåsands havsbad

One thought on “En strand vid Skuleberget

  1. Åh, vad jag längtar tillbaka till Höga Kusten när jag ser dina foton och läser inläggen. :-)

    Verkar inte så dumt att mobilblogga!? Jag börjar känna det som att jag nog aldrig kommer att bli klar med mitt semesterbloggande i efterhand. Phu! Har fortfarande inte skrivit om och visat foton från Hälsingland och Dalarna, och nu börjar det ju kännas som riktigt länge sen som vi var där… (Även om det väl i och för sej bara är två veckor sen – men i bloggvärlden ÄR ju det typ jätte-jättelängesen! Fniss!!)

    Ha det fortsatt toppenfint där uppe!! :-D

Comments are closed.