Jag känner sommar mellan tårna

Kusin Lucas och Emma

Semester, precis börjat och jag känner den mellan tårna. Värmen, vattnet, gräset…Kusin Lucas har åkt hem och nu är det bara vi, vår lilla familj. Äventyr väntar så som Ullared, Öland, Hultsfred, High Chaparral och förhoppningsvis svänger vi ut till västkusten också…och ett antal loppisar längs vägen är inte fel.

Ni får ursäkta att det är lite sparsamt med inlägg men som sagt, semester är semester men jag ska försöka få in lite fler inlägg snart. Det har ju varit toppenväder och då lapar jag gärna sol. Det blir mycket sol, bad, underhålla kidsen med badminton och annat när de tröttnat på att bada. De är i poolen mest när det är så varmt, nu är det 24 grader i poolen. Cykla orkar de inte så mycket i den här värmen så dagarna har vi spenderat på tomten, i poolen, i båten.

Nu ikväll kommer det regn, bara skönt med lite svalka. Kollade in en auktion idag, men det var inte mycket att ha så jag åkte hem igen. Hemma åt vi potatissallad med rostbiff, mumma! Nu önskar jag alla som möjligtvis hamnat framför datorn på kvällskvisten, en underbar kväll! Jag lovar också att snart kika in hos er alla jag följer igen, kan tänka mig att jag har xx antal inlägg att gå igenom. See ya!

 

Fjärilslavendel

2 thoughts on “Jag känner sommar mellan tårna

Comments are closed.