Detalj från altan

Yes, fredag. Så underbart skönt eller hur? Det är extra roligt idag för jag har lite fler läsare/besökare än vanligt! Pricken över i skulle vara kommentarer på det, det förgyller ju alltid vardagen. Tyvärr så har jag inte kunnat blogga de senaste dagarna för datorn är inte min bästa vän för tillfället. Den hänger sig och allt det där blajet!

Jag blev inspirerad av Pierre som gjort ett inlägg om deras dagar på altanen med detaljbilder. Fast jag har bara en bild att visa just nu så det blir väl inte så intressant, men så får det vara nu när det bara strular. Bilden visar inte mycket av altanen men den visar en hörna jag gillar just nu. Där det växer ett och annat. I vasen har jag satt vit storklocka från trädgården. Jag hoppas att inte alla blommar ut innan midsommar så vi kan göra lite kransar.

Hur som helst, dagarna på altanen, är för oss heta om somrarna. Jag menar riktigt varma då den är inglasad. Inglasningen sträcker sig från golv till tak och det är väldigt tilltalande, för vi ser precis allt som händer i trädgården, bra när en stor pool står där. Svettigt värre men det blir ju som ett uterum där vi kan ha allt möjligt. Jag gillar när det är varmt. När vi flyttade in var det ej inglasat med brunt virke…väldigt murrigt. På golvet har vi grå heltäckningsmatta, mjukt ja…vackert…vet inte men jag har vant mig. Vi har en vilostol i rotting, en favoritplats, där jag kan blicka ut över mina rabatter och slappna av.

Önskar alla en härlig fredagskväll. Later!

4 thoughts on “Detalj från altan

 1. ja jag scanna in bilden och redigera den eller beskärde.. och ändra lite färger.
  Kul att du fått flera besökare. Snart är det midsommar skulle vara kul att ses då och hoppas på bra väder.
  Jag är sugen på en ny header :) men det får vänta lite till

 2. Bilden är jättefin. Om vi, med betoning på om vi, bygger oss ett hus. Då vill jag ha en stor härlig altan :-)

  Ha en jättefin lördag

 3. Inglasad altan….ja, det är nog vår bästa investering på huset det…helt underbart!
  HA det bra!

Comments are closed.