Zoomat i trädgården

Kaukasiskt fetblad

Oj, vad lat jag var i helgen. Latat mig i solen, läst och ätit gott…men det behövdes. Vi fick främmande i fredags av mannens bror som sov över en natt. Resten av helgen gick åt att rensa lite i rabatter, klippa gräs, sola, rensa lite till och så vidare. Det har blåst väldigt mycket här men i går var det lite lugnare och mycket skönare att ligga ute.

Plockat maskrosor från gräsmattan har vi gjort också,…ö ja, jag vet helt hopplöst men vi har ett nytt verktyg till det. Ett mer ryggvänligt alternativ från Fiskars. Men då mina lårmuskler inte är tip top så lyckas jag inte få ner mojängen tillräckligt långt ner mot jorden, så var 5:e, 6:e eller 7:e maskros kommer upp med en hel rot. Man kan ju aldrig bli av med dem helt heller men en del blir ju så ofantligt stora att jag bara måste få bort dem.

Blommor blandat med gräs.
Jag har glömt namnet på blommorna.

One thought on “Zoomat i trädgården

  1. Mys-pys att krypa runt bland gräs och blomster! :-) Eftersom jag inte ens orkar försöka utrota maskrosor så är det bitvis på tomten nästan som en SKOG av såna – tror de är extra stora i år faktiskt!? Kryper man kan man verkligen få titta upp till dem iallafall… Vilket ju kan ge lite intressanta kameravinklar åtminstone… <:-)

    Blomman du inte kommer ihåg namnet på är nog mossflox?

    Ha det fint! :-)

Comments are closed.