…och så här ser den ut

Ja okej då här får ni se skissen som legat ett tag i hopp om att jag ska kunna utveckla den mer, men jag har fastnat i blyertsversionen. Den i kol är klar,…men fy vilken ful mun hon fick, en riktigt ful mun faktiskt.

Min referensbild ser ni här till vänster, något av en viss Kim Grisco. Ni får googla om ni vill se mer. Sen det här med hår är ju väldans svårt, säg något som är lätt egentligen…är det inte munnen så är ena ögat för stort, eller näsan krokig. Äsch, jag lär mig väl…hoppas jag.

Teckningarna blev inte sig lika. Den i blyerts känns harmonisk, sensuell eller nåt. Den i kol får i alla fall mig att hamna i en mörk gränd där något fasansfullt händer. Har ni någon konstruktiv kritik, ni kanske ritar själva och kan lite om det här, så får ni gärna lämna en kommentar. Ni kanske ser något som jag inte ser.

Klicka för bildspel.