Allt på en dag

En snötäckt pensé

I morse var det snö, snööö ute. Penseérna såg lite hängiga ut. Såg att det hängde tvätt kvar ute,…äsch det är små handdukar och badrumsmattor så det gör inget. På jobbet såg vi hur det både snöa, regna och hagla i omgångar. Efter jobbet på väg för att hämta mannen ser man inte mycket genom rutan,..varför byter vi inte vindrutetorkarna? Däremot så lämnade vi in tre gamla mobiltelefoner till telenorbutiken och fick köpa tillbehör för 750 kr, inte illa va? Det fick bli en extra laddare, en mini-mus, hörlurar och stereokablar. Väl hemma var snön borta men hua vad kallt det var i huset, +16 bara.

Snö på plommonträd i morgonsol

3 thoughts on “Allt på en dag

  1. Det är ju lite fräckt på bild med snö och fruktblommor tillsammans – men för övrigt är det ju verkligen ingen höjdare så här i maj. :-( Vi har visserligen klarat oss ifrån snöfall, men hu vad KALLT det har varit i flera dagar nu. Och frosten tär hårt på blommor och blader. Suck!

    Men det ska väl bli sommar i år också – bara till att härda ut! Och stoppa in ett par vedträn till i kaminen! :-)

Comments are closed.