Söndagssol

Oj, vad skönt att solen kom! Det var en hel del att göra idag på jobbet, skrev så fingrarna glödde…typ. Hemma har jag suttit i solen och bläddrat i tidningar, druckit kaffe och bara varit. Jo jag har grävt lite i ena rabatten, halva…jag orkade inte mer. Sen är jag rädd att jag ska gräva upp något som inte är ogräs. Svårt att se ibland så här tidigt.

Ritat har jag gjort också, men det blev en himla konstig teckning. Jag har även fastnat med den som ni fick tjuvtitta på senast. Söndagstvättat och hängt ute. Färga håret har jag äntligen orkat göra.. men det är knappt jag orkar blogga nu känner jag. Sorry för urtrist inlägg. Jag tror jag ska däcka i soffan framför en drama eller något annat.

Lyssna gärna på Opus 23 som är med i filmen Marie Antoinette. Fantastiskt fin! Har ni inte sett filmen så gör det. Jag kan se den om och om igen.

One thought on “Söndagssol

  1. Vi har sol idag och jag har suttit ute en stund. Det är väldigt sällan jag gör det, men nu blev det av. Imorgon får vi lite regn, så sedan blir det väl pollentrollendags.
    Kram Stina

Comments are closed.