En lat majamyra

Bild från Sköna Hem

Ja, jag lever. Den här våren tar knäcken på mig. Jag är såå trött. På väg hem från jobbet fick mannen köra och så slumrade jag i passagerarsätet bredvid. Nu sitter jag här hemma helt ensam. Mannen tränar, duktiga han, och barnen leker ute. Frestelsen är stor att bara sjunka ner bland kuddarna i soffan och se en film. Jag hade tänkt ta fram påsklådan idag, men det får vänta.

Visst ser den inglasade altanen mysig ut? Ser ut som en mormorskudde ligger i soffan, vill ha vill ha.

Nu…mot soffan!
Edit: Den som satte på tvättmaskinen får hänga tvätten, …alltså jag då ra…stånk!

10 thoughts on “En lat majamyra

 1. Den plötsliga värmen tar på en!? Tycker att jag också var lite småseg innan, typ i eftermiddags. Men nu när det svalnade av på kvällskvisten har jag fått gjort en hel del. Även tvätt minsann! Hoppas du fixade din också – om nu inte någon annan faktiskt förbarmade sej!? :-)

 2. Du är inte ensam om att känna dig lite lat. Soffan är förrädiskt skön i bland, och jag ska inte hänga tvätt :) Fin veranda ni har!

 3. ja, tänk om verandan var vår ;)
  men nej, bilden är från sköna hem.
  ..och tvätten hängde jag

 4. Ja visst är soffläge skönt och man får faktiskt ligga där utan att ha dåligt samvete ibland =)

 5. Ibland blir man bara så där hopplöst trött. Så tråkigt, så tråkigt.

  Ha det bäst och må energin komma dig åter, nu!

 6. Härlig bild.
  Jag är också så fruktansvärt trött, och nu börjar pollentiden också. Man lär väl gå i sömnen här.
  Kram Stina

Comments are closed.