Putsat på valborg

Hej alla valborsfirare! Vad har ni för er idag/ikväll? Vår familj är lite splittrad idag eftersom sonen cyklat runt i flera timmar med kompisar och nu åkt med dem på cirkus också. De skulle även kolla in mc-kortegen som passerar här när de ska till Askersund.

Emma har varit hos en kompis hela dagen och lekt. Så jag och mannen har fått roa oss själva. Det har resulterat i att vi fixar med sånt som vi annars inte har lust med. Mannen tömmer poolen och jag har tvättat fönster. Hemskt roligt. Vår snälla trädgårdsmästare i byn lånade ut en typ av pump som vi tömmer poolen med nu och den låter i ett 50-tal decibel! Vädret är lite halvmulet och nu kikar solen fram lite, så jag ser dessvärre att vi slarvat lite med att tvätta altanglasen…suck.

Till kvällen går vi väl ner till brasan, om det inte börjat spöregna och blåser storm förstås för då kanske vi hoppar det. Ännu senare men inte för sent vill jag se en bra film, imorgon ska jag jobba extra.