Katastrof i garderoben

Min garderob är inte ens värd att kallas garderob, så gräsligt är det. Jag svor igår när jag inte tyckte att något passade mig alls. Så tråkigt, så obekvämt, så färglöst efter alla tvättar, håliga strumpor…you name it! Kom gärna hit med en lastbil full med nytt, nu! För jag har då f-n inte pengar till att köpa en massa nytt. Jag har kläder, men inte kläder som passar ihop. Jag menar, skulle jag ta på mig ett par skinnisar och en partytröja när jag åker iväg på innebandycup? Not!,inte skulle jag ta på mig jällevaremysisarna heller. Tar jag på mig vanliga leggings så har jag ingen lång tröja som passar till det för att kunna dölja min guppiga välsvarvade röv.

Till och med dottern har mer och finare kläder än mig. Hon vill däremot inte använda dem allt för ofta. Om hon fick välja skulle det vara innebandyoverallen varje dag. Här på bild är hon däremot lite mer uppklädd än vanligt, min sötnos. Det var innan vi skulle åka in och titta på melodifestivalen.

Vädret gör mig ju inte gladare precis. Men jag får stålsätta mig och göra en rensning kanske…eller nåt. Fast inte för mycket för jag måste ju ha något kvar…Sätt igång! … nu…