Sista dagen i mars

Men alltså det snöar! Det toksnöar ute nu! Det är sista dagen i mars och det snöar…suck…som tur är ska det bli jättevarmt i helgen så det försvinner ju men man blir lite deprimerad av att titta ut. Sonen blir glad, för han får spela data när det är dåligt väder. Alltså inte i hur många timmar som helst förstås, men är det soligt och fint då får han vara ute tycker vi.

Vad har hänt mer då. Inte så mycket faktiskt. Jag knäckte till foten idag och jag trodde jag skulle svimma platt fall där och då. Jag gick från jobbet till bilen, småsprang lite fult över vägen och ”knak” sa det i foten, sen fick jag halta resten av biten. Men det gick över. Jag hann tänka många saker, till exempel…fy f-n vad gammal jag börjar bli som stukar foten bara av att fulspringa över vägen. Fast jag har inte stukat den, foten mår bra nu.

Annars så har jag ritat med kol. Det är riktigt roligt men jag vet inte om jag vågar lägga ut det här än. Den ena är jag rätt så nöjd med, men så här några dagar efteråt så ser jag vad jag kunde ha gjort bättre. Man blir sotig av kol, till och med i pannan märkte jag igår.

Nehepp nu ska jag och sonen öva engelska glosor. Dottern ska räkna matte med mannen, det är hans avdelning. Ingen bild i detta inlägg för jag hittar inget som passar.