Genrep i Globen

I fredags var vi alltså på Melodifestivalens genrep i Globen. Det var riktigt kul att se och barnen är nöjda och hade jätteroligt. Dem hängde med och viftade med lysstavar till musiken. Emma köpte ringen som ni ser på bilden, den är jättesöt och blinkar och tar man ut batterierna så kan hon spara den till nästa år, för vi kommer troligen gå igen.

Även fast det inte var i livesändning på självaste finalkvällen så var det ett viktigt framträdande för artisterna sa dem. Till exempel så avgjordes den utländska juryns röster den kvällen. Samt att den första lilla snutten man fick se i början av programmet när publiken gjorde vågen i bakgrunden var från fredagen, sa dem i alla fall att det skulle vara.

Jag tycker att i det stora hela var det många bra låtar i finalen i år. Man blir glad och på danshumör av de flesta bidragen. Sen måste jag säga att scenen var riktigt ball, särskilt i The Monikers och Eric Saades bidrag.

Jag lägger ut en bild på Eric Saade också eftersom han faktiskt vann. En riktigt bra låt som kan gå långt tror jag, och hoppas jag, för nu är det väl dags för Sverige att vinna igen inte sant? Även Danny och The Moniker var favoriter hos oss så det kändes riktigt spännande på slutet i finalen. Vi skrek och hoppade upp och ner i soffan på lördagskvällen.

Det kommer att poppas mycket här hemma nu!

2 thoughts on “Genrep i Globen

  1. Hejsan!

    Vad KUL att ni var och tittade på det! :-) Och genrep är ju ofta lika bra som riktiga framträdanden, så.

    Här tittade vi på det på tv, och jag har väl inte så mycket mer att säga än att det var en helt okej låt som vann. Får hoppas den går bättre i den stora finalen än vad våra senaste bidrag har gjort! :-)

  2. Cd-skivan måste inhandlas. Grymma bidrag i år. Vad roligt att gå på genrep. Detta hade min Lillfis uppskattat, och jag med ska erkännas :-)

    Kramkram

Comments are closed.